Over ons

Speciaalbierwinkel in Groningen

Just in Beer is in maart 2017 geopend vanuit het idee dat er in Groningen behoefte was aan een echt specialistische bierwinkel. Daarom specialiseren wij ons in alle soorten speciaalbier voor liefhebbers. Slijterijen met een breed - maar minder specialistisch qua bier - drankenassortiment zijn er immers al genoeg.

Bij ons vind je daarom alleen maar het allerbeste lokale, nationale en internationale bier. Wij houden bovendien van alle bierstijlen (en dat zijn er nogal wat!) en dat zie je terug in ons fantastische, ruime assortiment.

Voor ons staat goede service voorop. Heb je vragen over bier, zoek je iets speciaals? Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.

We proberen onszelf altijd te verbeteren qua service, assortiment en de verkrijgbaarheid van bieren. We denken dat dat het eerste jaar van ons bestaan aardig gelukt is. Ons vaste assortiment is gegroeid en we verkopen steeds vaker bijzondere specials. Bovendien weten we steeds beter in te schatten waar behoefte aan is, waardoor we steeds meer vaste klanten mogen verwelkomen, vanuit alle windstreken. En dat zien we natuurlijk graag!

Just in Beer: méér dan bier

Naast de verkoop van mooi bier proberen we een wezenlijke bijdrage te leveren aan de biergemeenschap. Daarom organiseerden we 26 mei 2018 het Hop! into the Grain Craft Beer & Music Festival in EM2 The Barn in Groningen, waar we het beste van twee werelden met elkaar combineerden.

Al eerder organiseerden we een optreden van Meadowlake in de winkel, met een bijpassende proeverij van een van Groningens jonge brouwerijen: Brouwerij Eggens. Bovendien zijn we met meer projecten bezig, waar we nu nog niet al te veel over kunnen melden, maar die zeker interessant zullen zijn het komende jaar!

Contact

Heb je een vraag, suggesties voor ons assortiment of de winkel of heb je een gouden biertip? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Impressie van onze winkel